O vampă din clasa de jos își folosește mintea și frumusețea pentru a urca pe scara socială în Londra anilor 1820, unde se iubește cu un lord bătrân și fiul lui rebel.
PG-13
(Some material may be inappropriate for children under 13. Films given this rating may contain sexual content, brief or partial nudity, some strong language and innuendo, humor, mature themes, political themes, terror and/or intense action violence. However, bloodshed is rarely present. This is the minimum rating at which drug content is present.)
Filme asemănătoare cu Bâlciul deșertăciunilor - Vanity Fair (2004)
Dacă îți place Bâlciul deșertăciunilor - Vanity Fair (2004), e posibil să îți placă și filmele de mai jos.
Filme similare sunt obținute folosind genuri și subiecte similare.
O actriță franceză și un arhitect japonez au o aventură scurtă și intensă după Hiroshima, fascinația lor reciprocă împingându-i să-și exorcizeze propriile amintiri cicatrizate despre iubire și suferință.
În Manhattan, șoferul britanic de limuzină Alfie este înconjurat de femei frumoase, majoritatea clienți, și trăiește ca un Don Juan. De la văduve bogate care au un punct sensibil pentru bărbații tineri, la iubita lui, care e o mamă singură, Alfie le-a avut pe toate și nu caută nimic altceva. Prietenii lui cei mai buni sunt colegul său, Marlon, și iubita acestuia, Lonette. Alfie are o aventură scurtă cu Lonette, iar consecințele acțiunii sale îl forțează pe acesta să-și analizeze stilul de viață.
O tânără cam instabilă și depresivă se îndrăgostește de psihoterapeutul ei. Relația merge un timp, până când, la un moment dat, ea descoperă că partenerul îi ascunde ceva.
Relațiile bazate pe dorință și decepție ale două cupluri se complică iremediabil și se deteriorează pe fondul minciunilor și incertitudinilor la tot pasul.
O poveste plasată în secolul XIX în înalta societate din New York, unde un tânăr avocat se îndrăgostește de o burgheză divorțată, în timp ce e logodit cu verișoara acesteia. In 1993, Scorsese avea in minte cu totul alte gangs of New York. Ele faceau parte din inalta burghezie a sfarsitului de secol XIX, dar aveau o mentalitate la fel de tribala si aceeasi ferocitate cu care isi aparau teritoriul si eliminau intrusii.