We live in a world where the powerful deceive us. We know they lie. They know we know they lie. They do not care. We say we care, but we do nothing, and nothing ever changes. It is normal. Welcome to the post-truth world. How we got to where we are now…
Dacă îți place HyperNormalisation (2016), e posibil să îți placă și filmele de mai jos.
Filme similare sunt obținute folosind genuri și subiecte similare.
Zeitgeist:Anexa a fost difuzat în premieră la cel de-al 5-lea festival Artivist de film anual. Regizorul Peter Joseph a declarat: „Eșecul lumii noastre în a rezolva problemele de război, sărăcie, și corupție, are la bază o ignoranță totală asupra a ceea ce ghidează comportamentul uman de la început. Abordează sursa adevărată a instabilității din societatea noastră, în timp ce oferă singura soluție fundamentală, pe termen lung.”
Descoperă comunitatea mondială de teoreticieni care susțin că Pământul este plat și care trăiesc într-o societate ai cărei membri resping vehement această ipoteză.
Zeitgeist: Filmul este un film documentar din 2007 realizat de Peter Joseph care examinează posibilile conspirații istorice și moderne legate de creștinism, atacurile teroriste de pe 11 septembrie, 2001 și banca Rezerva federală. A fost lansat oficial pe Internet pe 18 iunie, 2007 pe www.ZeitgeistMovie.com
Documentarul îl urmărește pe bărbatul care a supraviețuit unei tentative de asasinat prin otrăvire cu un agent la sistem nervos letal în august 2020. În timpul recuperării sale de luni de zile, el face descoperiri șocante despre atentatul la viață și decide să se întoarcă acasă.
A treia tranșă din seria documentară “After Porns Ends”, care reflectă viețile și carierele vedetelor porno după timpul petrecut în industria controversată a divertismentului pentru adulți. Există o varietate de bărbați și femei, unii au fost obișnuiți în industrie de zeci de ani, iar alții sunt în vârsta de 20 de ani.
Când o realizatoare de filme feministă încearcă să documenteze lumea misterioasă și polarizantă a Mișcării pentru Drepturile Bărbaților, ea începe să pună la îndoială propriile credințe. Cronicizarea călătoriei lui Cassie Jaye explorând o perspectivă alternativă privind egalitatea de gen, puterea și privilegiul.
Dupa ce a explorat dedesubturile sistemului de sanatate american si a dovedit ca americanii sunt departe de a merita sa fie invidiati din acest punct de vedere, cel mai profitabil documentarist al tuturor timpurilor arunca o privire asupra crizei economice mondiale.
Poveștile dureroase ale unor oameni fără adăpost de pe coasta de vest a SUA încadrează acest portret cinematografic al unei crize umanitare care se agravează.
Deoarece Galaxy Quest își sărbătorește aniversarea de 20 de ani, Fandom a produs un documentar nou, lungmetraj despre film și moștenirea sa, intitulat în mod corespunzător Never Surrender: A Galaxy Quest Documentary.
Documentarul este un jurnal filmat al vieţii lui Waad al-Kateab de-a lungul celor cinci ani de război civil din Alep, Siria, răstimp în care s-a îndrăgostit, s-a măritat şi a născut-o pe Sama. Cu multă delicateţe, dar şi forţă, aparatul ei de filmat surprinde poveşti incredibile de viaţă şi de moarte, momente vesele, dar şi lupta pentru supravieţuire, în timp ce Waad este sfâşiată de o alegere imposibilă – să părăsească sau nu oraşul ca să protejeze viaţa fiicei sale, plecarea însemnând abandonarea luptei pentru libertate pentru care făcuse deja multe sacrificii.
Documentarul este o prezentare completă a unui conflict brutal care durează de cinci ani, folosindu-se de sute de ore de imagini de război de la activiști sirieni și jurnaliști cât și de mărturii de la opozanți, lideri ai revoluției, luptători pentru drepturile omului, cetățeni obișinuiți și generali din armată care au părăsit guvernul. Poveștile lor sunt un strigăt după atenție și ajutor într-o lume care înțelege foarte puțin realitatea lor sau nu este de acord cu ceea ce trebuie făcut. Documentarul, regizat de Evgeny Afineevsky, regizorul documentarului nominalizat la Oscar, “Winter on Fire”, a avut premiera la Festivalul de Film Sundance, ediția din 2017.