Pre-historic giants roam the world's oceans. Go beneath the surface of the sea for an extraordinary look & listen at these majestic creatures, as we explore their social behavior & hunting strategies.
Filme asemănătoare cu Giants of the Deep Blue (2017)
Dacă îți place Giants of the Deep Blue (2017), e posibil să îți placă și filmele de mai jos.
Filme similare sunt obținute folosind genuri și subiecte similare.
Acest documentar fascinant examinează viața balenei ucigașe dresate Tilikum, care a cauzat moartea mai multor persoane în timp ce era ținută în captivitate.
Deep Blue este un lungmetraj documentar major filmat de Unitatea de Istorie Naturală a BBC. O plimbare epică cinematografică cu rollercoaster pentru toate vârstele, Deep Blue folosește imagini uimitoare pentru a ne spune povestea oceanelor noastre și a vieții pe care le susțin.
După ani de înot zilnic în oceanul înghețat din vârful Africii, Craig Foster întâlnește un profesor neașteptat: o tânără caracatiță cu o curiozitate uimitoare. Vizitându-i vizuina și urmărind-o timp de luni de zile, în cele din urmă câștigă încrederea animalului și dezvoltă o legătură nemaivăzută până acum între om și o creatură sălbatică.
Uniți de pasiunea pentru scufundări libere, o campioană de renume și un scafandru eroic încearcă să intre în istorie printr-o realizare remarcabilă în care riscă tot.
Un scafandru profesionist, care rămâne blocat pe fundul oceanului, cu oxigenul pe sfârșite și cu slabe speranțe de a fi salvat la timp, încearcă să se salveze singur.
Puff: Minunile Recifului este un documentar australian din 2021, regizat de Nick Robinson, care ne poartă într-o călătorie extraordinară prin lumea vibrantă a Marii Bariere de Corali, cel mai mare sistem de recife de corali din lume.
Narat de actrița Rose Byrne, documentarul urmărește povestea unui pui de pește balon în timp ce își navighează primii ani de viață în acest microcosmos marin fascinant.
Din perspectiva micuțului pește, filmul ne dezvăluie o lume plină de culoare și de viață, unde creaturi fantastice se ascund printre corali și printre peștii multicolori.
Recifele de corali sunt grădina noastră de hrană din oceane, un ecosistem remarcabil care ne susține. Din păcate, emisiile de carbon încălzesc apa oceanelor, declanșând un fenomen numit "albirea coralului". Această albire, semnul morții iminente a coralilor la scară largă, s-a accelerat alarmant în întreaga lume. Publicul larg nu are însă nicio idee despre amploarea sau gravitatea acestei catastrofe care face ravagii în tăcere sub ape.