Filme asemănătoare cu Nevasta fermierului - The Farmer's Wife (1928)
Dacă îți place Nevasta fermierului - The Farmer's Wife (1928), e posibil să îți placă și filmele de mai jos.
Filme similare sunt obținute folosind genuri și subiecte similare.
Un vagabond nebun dorește să-și construiască o casă cu o tânără, dar este dezamăgit din nou și din nou de lipsa de experiență și de obiceiul său de a fi în locul nepotrivit la momentul nepotrivit.
Viktor Navorski este un bărbat fără țară; avionul lui a decolat chiar în timp ce s-a dat o lovitură de stat în țara lui, lăsând-o într-un dezastru. Acum el este naufragiat pe aeroportul Kennedy, unde el deține un pașaport pe care nimeni nu-l recunoaște. În timp ce este pus să aștepte în zona de tranzit până când autoritățile își pot da seama ce să facă cu el, Viktor pur și simplu locuiește, lucrează și curtează o frumoasă însoțitoare de zbor.
Charles este singur. Singurul lucru care contează este cercul ei restrâns de prieteni, format din Fiona, Gareth, Tom, Matthew și Scarlett, colega ei de cameră. Dragostea nu-l tentează și când o întâlnește pe Carrie la o nuntă în care oficiază ca martor, habar nu are de pasiunea care îl va invada. Pentru că Charles se îndrăgostește de Carrie. Iar reîntâlnirea lui câteva luni mai târziu cu domnișoara, pe cale să se căsătorească cu un bogat scoțian, nu va face decât să confirme sentimentele pe care le are pentru ea.
Filmul spune povestea Veronicăi, o tânără în vârstă de 17 ani care nu credea vreodată că va dori să pice un test – asta până când se află în fața unei bucăți de plastic cu două linii roz. Viitorul promițător la o facultate bună îi este amenințat, iar Veronica ia în considerare o hotărâre pe care nu credea că va fi nevoită să o facă la această vârstă. Decizia grea o duce într-o călătorie de sute de kilometri spre New Mexico alături de fosta ei prietenă Bailey. De-a lungul călătoriei de trei zile, cele două tinere vor descoperi că unul dintre cei mai importanți factori din viața unei persoane este prietenia adevărată.
După ce este părăsită și scutită de îndatoririle de domnișoară de onoare printr-un simplu mesaj pe telefon de către cavalerul de onoare, Eloise hotărăște să continuie să țină capul sus și să participe oricum la nunta celei mai vechi prietene ale ei. Însă odată ajunsă la localul în care are loc petrecerea, află că locul ei se află la o masă oarecare, tocmai din capătul sălii, alături de un grup de invitați necunoscuți, de la care toți s-ar fi așteptat să refuze să participe la un eveniment atât de personal. Dar pe măsură ce fiecare începe să vorbească despre sine, Eloise află tot mai multe despre invitații de la masa cu numărul 19, iar prieteniile, ba chiar și o mică idilă, se pot înfiripa chiar și în cele mai neașteptate circumstanțe.
Membrii familiei lui Ki-Taek au o relație apropiată, dar toți patru sunt șomeri. Într-o zi, fiul cel mare, Ki-woo, este recomandat de către prietenul său, student la o universitate de prestigiu, pentru un post de meditator și bine plătit de o familie bogată. În speranța unui venit constant pentru familia sa, Ki-woo se îndreaptă spre casa familiei Park pentru un interviu. Ajuns acolo, o întâlnește pe Yeon-kyo, frumoasa moștenitoare a acestui imperiu. În urma acestei prime întâlniri între două familii și două lumi total opuse, membrii lor se trezesc în mijlocul unor situații incontrolabile. Parazit este o comedie neagră cu accente de thriller ce descrie violența generată de inegalitățile sociale.
Un arhitect peisagist ajută o femeie, pe care numai el o vede, să afle adevărul despre trecutul ei și relația lor trece de la resentimente la romantism.
Bucătarul șef Chu locuiește într-o casă mare în Taipei împreună cu cele trei fiice nemăritate ale sale, Jia-Jen, o profesoară de chimie convertită la creștinism, Jia-Chen, care lucreză la o companie aeriană și Jia- Ning, o studentă care lucrează într-un fast-food. Viața din casa lui Chu se desfășoară în jurul cinelor elaborate, cine de duminică și al vieților amoroase ale membrilor familiei…
Dan, un bărbat văduv și tată a trei copii, se îndrăgostește de frumoasa prietenă a fratelui său în timpul unei vacanțe petrecute în familie. Convingerile de familist ale lui Dan, pe care acesta și le exprimă într-o rubrică săptămânală din ziarul local, sunt date peste cap de amuzantul triunghi amoros pe care-l formează cu fratele lui mai mic și iubita acestuia.
Filmul surprinde poveştile mai multor familii care se pregătesc să petreacă împreună o zi specială, plină de surprize. Fie că e vorba despre o nouă idilă, despre o iubire pierdută sau lipsa dragostei, sărbătoarea care se apropie rapid se anunţă a fi memorabilă. „Mamă, ce zi!” este un film complex, amuzant şi emoţionant în care orice femeie se poate regăsi.
De când soția sa și-a luat viața, retrospectiv, nu în totalitate din senin, psihiatrul de succes de la Hollywood, Henry Carter a fost cumva dezactivat și a luat mai multe medicamente decât este probabil bine pentru el. Acest lucru are consecințe diferite pentru oamenii care îi ascultă sfaturile, precum producătorul paranoic, frumoasa actriță sau scenaristul aspirant. Cazul pro bono al unei adolescente rebele care îl analizează mai bine decât o analizează el îi dă în cele din urmă impulsul decisiv.
După ce și-a pierdut soția, Bill Palet (J.K. Simmons) își ia fiul de 17 ani, Wes (Josh Wiggins), și se mută într-un oraș mare dorind să o ia de la capăt. În timp ce fiecare începe să se adapteze la noua viață, ambii găsesc liniștea în relații noi. Wes o întâlnește pe Lacy (Odeya Rush), o fată introvertită dar puternică a cărei personalitate enigmatică îl captivează. Bill o cunoaște pe Carine (Julie Delpy), o profesoară elegantă al cărei trecut trist este asemănător cu al lui. Când relațiile sunt supuse unor teste, Bill și Wess se îndepărtează și se apropie din nou pe măsură ce își descoperă propriile identități.
Diferențele tensionate dintre un fermier văduv și un ornitolog curajos, care sosește la ferma sa pentru a salva o familie de lebede, se transformă pe parcurs în ceva profund.
Considerat unul dintre cele mai bune filme ale lui Charlie Chaplin, Piciul a făcut de asemenea o stea din micuțul Jackie Coogan, care joacă pe un băiat îngrijit de Vagabond când a fost abandonat de mama sa, Edna. Ulterior, Edna are o schimbare de inimă și dorește fă fie reunită cu fiul ei. Când îl găsește și îl răpește de la Vagabond , ea face pentru ceea ce se dovedește a fi una dintre cele mai inimaginabile scene incluse vreodată într-o comedie.
Luminile orașului este primul film mut pe care Charlie Chaplin l-a regizat după înființarea filmelor acompaniate de sunet. Filmul este despre un om fără bani care se îndrăgostește de o florăreasă. Filmul a fost un mare succes și astăzi este considerat un clasic de excepție.
George Valentin, un cunoscut actor de filme mute, își pierde treptat din succes și astfel ajunge în situația de a depune mari eforturi pentru a salva cinematografia mută și implicit pentru a-și susține cariera. Înainte de a-și pierde faima, George o cunoaște pe tânăra și energica dansatoare Peppy Miller, care devine rapid o actriță apreciată de publicul filmelor vorbite și de care George se simte fascinat și atras în mod irezistibil. În timp ce cariera lui George este în declin, cea a lui Peppy este în plină ascensiune. Deși între cei doi se creează o legătură evidentă, cuplul este despărțit de destin și împrejurări. Este scenariul clasic de poveste de dragoste imposibilă, intensă, dar pură.
Moștenitoarea unei averi din afaceri cu șampanie își sfidează tatăl și fuge cu iubitul ei, dar lucrurile se complică după ce tatăl ei dezvăluie că a dat faliment.