Inspirat din cartea foarte bine vândută a lui JoJo Moyes, filmul urmărește povestea lui Lou, o tânără dintr-un orășel cam lipsită de perspective, și a lui Will, un bărbat de succes ajuns în scaunul cu rotile după un accident. Will simte că nu mai are pentru ce să trăiască până când o angajează pe Lou ca infirmieră. Pentru a-i dovedi că viața merită trăită, Lou îl ajută să se îndrepte, împreună, către mai multe aventuri.
Un profesor de engleză izolat, care suferă de obezitate severă, încearcă să reia legătura cu fiica sa adolescentă înstrăinată pentru o ultimă șansă de mântuire.
Humbert Humbert este un romancier britanic de vârstă mijlocie care este îngrozit și atras de vulgaritatea culturii americane. Când vine să stea la pensiunea condusă de Charlotte Haze, în curând devine obsedat de Lolita, fiica adolescentă a femeii.
Adam Sandler îl interpretează pe Barry Egan, un individ antisocial care e dominat de șapte surori și căruia îi e foarte greu să găsească dragostea.. Până când aceasta îl găsește pe el. Atunci când o femeie misterioasă intră în viața lui, dă frâu liber emoțiilor și fluctuează între furia incontrolabilă, dorință și îndoială de sine.
După ce depresia unei tinere soții scapă de sub control din cauza eliberării din închisoare a soțului ei, aceasta trece pe un nou medicament care-i schimbă complet viața.
Adolescentul Conrad este urmărit de sentimentul vinovăției după ce fratele lui mai mare moarte înecat. La scurt timp de la tragedie, el încearcă să se sinucidă, așa că ajunge să fie internat într-o clinică pentru cei cu boli mintale.
Henry Poole își abandonează logodnica și afacerea de familie pentru a petrece singur ceea ce crede că sunt ultimele zile din viață. Descoperirea unui „miracol” de către un vecin băgăcios îi rupe singurătatea și îi restabilește credința în viață.
Hilara Claire Bennett devine fascinată de sinuciderea unei femei. Pe măsură ce descoperă detaliile sinuciderii Ninei, se luptă și cu tragedia personală.
Adaptare a romanului semnat de Louisa May Alcott, filmul „Fiicele doctorului March” spune povestea a patru surori crescute de mama lor, în timp ce tatăl luptă pe front, în armata Unionistă. În centrul acțiunii se află Jo (Winona Ryder), o scriitoare aspirantă, în jurul căreia se țes poveștile celorlalte trei surori - convenționala Meg (Trini Alvarado), inocenta Beth (Claire Danes) și precocea Amy (Kristen Dunst). Pelicula urmărește lupta fetelor cu greutățile vieții, în timp ce relațiile dintre ele rămân strânse și pline de afecțiune în fața tragediilor, mici sau mari, prin care trec de-a lungul timpului.
Într-o criză existențială și creativă, luptându-se cu un film de făcut, un regizor face un fel de mobilizare generală a emoțiilor, afecțiunilor, amintirilor, viselor, complexelor, minciunilor. Un amestec între o ședință psihanalitică slăbită și un examen de conștiință dezordonat într-o atmosferă de limb (F. Fellini). Masturbarea unui geniu (D. Buzzati). O etapă avansată în istoria formei romantice (A. Arbasino). O construcție de abis în trei trepte (C. Metz). Un Ben Hur al cinematografiei de avangardă. Încercarea de autoportret în formă fantastică. Jurnalul de bord al autorului. Raportul despre un ambuteiaj existențial. Un film despre confuzia și dezordinea vieții. Una dintre cele mai mari contribuții la acea reînnoire a modurilor expresive și la ruptura cu dramaturgia tradițională care a avut loc în cinema între anii 1950 și 1960, reînnoire pe care Fellini o începuse deja cu La dolce vita.
Justine și Michael își sărbătoresc căsătoria la o petrecere somptuoasă în casa surorii ei Claire și a cumnatului John. În ciuda eforturilor lui Claire, nunta este un fiasco, cu tensiunile în familie crescând și relațiile slăbite. Între timp, o planetă numită Melancholia se îndreaptă direct spre Pământ...
“Orele” prezintă o zi din viața a trei femei foarte diferite, care au în comun sentimentul că și-au trăit viețile pentru altcineva. Virginia Woolf (Nicole Kidman) trăiește într-o suburbie din Londra în anii ’20, unde se străduiește să scrie primul ei roman, “Doamna Dalloway”. Totul în timp ce se luptă cu o boală mentală care amenință s-o copleșească. Laura Brown (Julianne Moore), o soție tânără și o mamă în Los Angeles-ul de după al Doilea Război Mondial, citește “Doamna Dalloway” și impactul este atât de mare că începe să pună sub semnul întrebării viața pe care a ales-o. Clarissa Vaughan (Meryl Streep) este o Mrs. Dalloway modernă în New York-ul contemporan care plănuiește o petrecere pentru prietenul ei și fostul iubit care pierde ușor lupta cu SIDA. Trei femei, despărțite de 80 de ani, se trezesc în situații similare și toate au în comun o singură carte.
The Aftermath este stabilit în Germania postbelică în 1945. Rachael Morgan ajunge în ruinele din Hamburg într-o iarna grea a Germaniei pentru a se reîntâlni cu soțul ei Lewis Morgan, care este colonel al Forțelor Britanice din Germania însărcinat cu reconstruirea orașului spulberat și tratarea cu Werwolf insurgent violent. Cuplul, a cărui relație este tensionată din cauza faptului că fiul lor Michael a fost ucis în timpul bombardamentelor, va sta în casa rechiziționată a arhitectului german Stefan Lubert și a fiicei sale adolescente Freda Lubert. Lewis decide să-i lase pe Stefan și Freda să stea în casă în mansardă, decizie cu care Rachael este inițial nemulțumita din cauza resentimentelor sale față de nemți de moartea lui Michael. Este foarte nepoliticos cu Stefan. Între timp, Freda face legătura cu Bertie, care este un tânăr german implicat profund în mișcarea Werwolf.